Terug
18-1-2023

Autohek niet toegankelijk

De komende weken is het autohek tot de accommodatie niet in gebruik. Er wordt gewerkt aan de riolering en de parkeerplaatsen, waardoor we het terrein niet per auto op kunnen. Er hangt ook een ander (tijdelijk) slot aan het hek.


De fietspoort blijft wel toegankelijk.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
4-1-2023

Winterhockey Jongste Jeugd

In februari organiseert de Technische Commissie voor alle jongste jeugd voor het eerst winterhockey!


Zie de flyer voor meer informatie en hoe je kunt meedoen!
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
8-12-2022

Wintertoernooi

Op woensdag 28 december organiseert de Toernooicommissie weer het jaarlijkse wintertoernooi! De dag is verdeeld in 2 delen, de ochtend voor de jongste jeugd en de middag voor de junioren.


Geef je op via de LISA app (... meer > evenementen) of mail naar [email protected]


Lees voor meer info de flyer in de bijlage.


...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
7-12-2022

Clubblad December

Beste leden en ouders van leden,


Vol trots presenteert de redactie hierbij de nieuwste editie van het HC Delfshaven clubblad; onze eigen glossy. Met daarin alle ins en outs over ons nieuwe waterveld, hoe wij efficiënt besparen op onze energierekening, een onthullend duo-interview van onze wedstrijdsecretarissen en nog veel meer!


Klik hier om het clubblad...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
7-12-2022

Alle vrijwilligers bedankt!

Vandaag is het de Dag van de Vrijwilliger. HC Delfshaven kan alleen bestaan dankzij de inzet van vele vrijwilligers die de club hebben gemaakt tot de mooie, bruisende, groeiende vereniging. We horen nagenoeg elke week van bezoekers dat ze onder de indruk zijn van wat hier in slechts zeven (!) jaar is gerealiseerd.  


Dat hebben jullie, onze vrijwilligers, gedaan! Daarom ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
21-11-2022

Laatste kans: kaarten voor het HCD

Dit is je ALLER-laatste kans om naar het HC Delfshaven Gala te kunnen! Koop je kaartje via de LISA app "... meer > evenementen."


Je kunt via de app ook één extra kaartje kopen om een introducee mee te nemen.   


Als je al een kaartje gekocht heb kan je € 25,- overmaken naar de clubrekening (NL74 RABO 0306 8188 41 t.n.v. HC ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
14-11-2022

Instructies gebruik waterveld

3 vuistregels waterveld:
De trainer of scheidsrechter bepaald of er mag worden gespeeld op het waterveld. Je mag nooit op een droog veld spelen. Als je met je knieën op het veld gaat knielen en ze worden goed nat dan kun je erop spelen. Lees de instructies op het bord aan het hek. Verder:
- de sleutel hangt in het scheidsrechtershok.
- de bediening van de sproeiers ga...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
14-11-2022

Gratis naar het gala?

Hoi leden en ouders van leden,


(Je kan nog steeds inschrijven voor het gala - via evenementen -, mis het niet!)


Tijdens het gala hebben we barmensen nodig. Het zou super zijn als er een aantal enthousiastelingen tijdens het gala biertjes kan komen tappen! 
Er zijn 3 barshifts: 21:30 - 23:30, 23:30 - 01:30 en 01:30 - 03:00  Je draait ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
14-11-2022

Clubhap en bingo

Vrijdag 18 november is er weer clubhap!
Lees meer op bijgaande flyer en vergeet je niet op te geven.


ps. Er is ook een bingo met leuke prijzen!
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
7-11-2022

Opening tweede veld

Beste HCD-ers, HCDelfshaven is in 7 jaar uitgegroeid van een buurtinitiatief op het grasveldje langs de singel tot een bruisende sportvereniging met bijna 700 leden. Een tweede veld stond dan ook op onze wensenlijst. Die wens is in vervulling gegaan en wel in de vorm van een waterveld met waterberging. Het veld is bijna klaar en we staan dan ook te trappelen om erop te mogen spelen. Op 19 novem...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
29-10-2022

Vertraging Veld 2

Helaas is er vertraging bij de aanleg van ons nieuwe waterveld, veld 2. Daardoor kan het veld nog niet gebruikt worden voor trainingen en wedstrijden.


Het gevolg is dat voor de meeste teams, komende week en wellicht de week erna, helaas nog steeds 1 training gedraaid kan worden. 


Voor nu geldt daarom tijdelijk:
Alle trainingen op het waterv...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
11-10-2022

Welkom nieuwe scheidsrechters

Onlangs hebben we weer 25 (!) nieuwe scheidsrechters mogen verwelkomen bij de club. Hier zijn we enorm blij mee, want zonder scheidsen draait er geen wedstrijd! 


Ditmaal hadden we onder andere kandidaten van de MO12 - knap gedaan meiden! - oudere junioren, ouders met en zonder hockey-ervaring en enkele senioren. 


Op woensdag 19 oktober organise...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
11-10-2022

Rabo Clubsupport

Dank aan Rabobank, dank aan alle mensen die op ons hebben gestemd voor de Rabo Clubsupport actie! 


Gisteravond mochten wij in Theater Walhalla een mooie cheque in ontvangst nemen van € 1.142,86. Daarmee kunnen we onze trainers de wijk in sturen om nog meer kinderen met hockey te laten kennismaken. Geweldig!
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
28-9-2022

Het mysterie van de verdwenen balle

Na een maand spelen hebben we de voorraad ballen moeten aangevullen met 2 hele nieuwe kratten. We horen van anderen, en zien zelf ook dat trainingsmaterialen na afloop van trainingen nog wel eens rond blijven slingeren.


Om het voor iedereen leuk, en voor de club betaalbaar te houden hierbij de belangrijkste spelregels:
Ballen en materialen zijn van ons allemaal - we...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
26-9-2022

Gevonden voorwerpen worden opgeruim

De hoeveelheid gevonden voorwerpen op onze club blijft op wonderbaarlijke wijze groeien, inmiddels struikelen we er met z’n allen over in de gang. We gaan daarom opruimen!


Alle bruikbare spullen die er na aanstaande donderdag 29 september nog liggen doneren we aan de Sportspullenbank. Dus zorg dat je je eigendommen vóor die tijd hebt opgehaald.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
22-9-2022

Geld verdienen voor de club met Rab

Ben je Rabobank klant? Dan kan je met jouw stem op HC Delfshaven geld verdienen voor de club om een hockeytrainer te betalen die in de wijk kinderen gaan enthousiasmeren en trainen.


Geen klant? Geen punt! Vraag dan vrienden en familie die wel klant zijn op ons te stemmen. Zo kunnen we met een kleine moeite samen grote dingen bereiken.


Stemmen kan t/m 27 ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
20-9-2022

Workshops

Via de website en nieuwsbrieven van Rotterdam Sportsupport wordt regelmatig de mogelijkheid gecommuniceerd met aangeboden (digitale) bijeenkomsten, workshops en/of scholingen voor de komende periode. 


Kijk via de website van Rotterdam Sportsupport of er iets voor je tussen zit als trainer, coach, VCP-er, geïnteresseerde vrijwilliger, etc. Aanmelden voor een cursus...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
16-9-2022

Afsluiting Roel Langerakpark 19-29

Vanaf maandag 19 september tot uiterlijk donderdag 29 september zal het Roel Langerakpark niet toegankelijk zijn i.v.m. het Expedition Festival. Omfietsen kan de Abraham van Stolkweg of via de Stadhoudersweg.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
7-9-2022

Inlooptraining JO-12

HC Delfshaven is op zoek naar jongens van 10 en 11 jaar. Misschien je buurjongen, klasgenoot of neef? Neem ze dan mee naar de gratis inlooptraining van vrijdag 23 september van 18:00 - 19:00 uur op onze club.


Zie bijgaande flyer voor meer info:
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
29-8-2022

Jeugdtrainers gezocht

Zie bijgaande flyer met informatie over waarom het zo leuk is om jeugdtrainer te worden, wat we van je verwachten en wat je ervoor terug krijgt.

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
28-8-2022

Teamdag 22-23

Zie de bijlage met de tijden voor jouw team

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-6-2022

Clubblad HCD juni 2022

Beste leden en ouders van leden,


Via deze link kunnen jullie de nieuwste editie van ons mooie clubblad lezen; hij staat weer boordevol leuke, onthullende en heerlijke interviews. Van (te?) fantieke ouders langs de lijn, de kimchi tosti van onze kok Robert tot het pielen van de redactie en de wissel van onze fotografen-wacht.


https://issuu.com/h...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-6-2022

Zaterdag 25 juni en Rotterdampas

Beste leden en ouders van leden,


Komende zaterdag 25 juni hebben we een bijzondere dag op de club. Traditiegetrouw sluiten wij het jaar graag af met het ouder-kind toernooi, iedereen is welkom dus vergeet je niet in te schrijven via evenementen in Lisa of via [email protected] Senioren zijn dus ook van harte welkom!


Om 16:00 uur start onze ALV, w...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
8-6-2022

12 juni: StranTD

Beste Leden van HC Delfshaven,


Aankomende zondag 12 juni is de laatste wedstrijddag en zal er aansluitend een ‘derde helft’ worden georganiseerd die zijn weerga niet kent. Hierbij zijn zowel alle senioren als de ouders/verzorgers van de jeugd welkom om een drankje en een dansje te komen doen.


Naast dat er in het zonnetje een zomers biertje van de tap kan...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
12-5-2022

!!! Vrijwilligers gezocht !!!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor veel verschillende functies binnen onze club, zowel senioren als ouders van jeugdleden. Vraag gerust bij betreffende persoon (zie bijlage) als je meer wil weten of laat het weten als je interesse hebt. Samen maken we de club! (let op: de bijlage heeft 2 pagina's!)

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
22-4-2022

HCD kan rekenen!

Beste (ouders van) leden,


Vanuit de seniorleden is, naar aanleiding van het nieuwsbericht over ondermaats wiskunde onderwijs, een mooi aanbod voor HCD-spelers binnengekomen!


HC Delfshaven heeft veel spelers met een technische achtergrond en kunnen en willen graag ondersteunen met wiskunde (huiswerk, toetsen, etc). 


Mocht je (of ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-4-2022

Fietspoort gesloten - opbouw festiv

Beste HCD-ers, Vanaf woensdag 20 april wordt in het Roel Langerakpark het Oranjebitterfestival opgebouwd. Dit festival is op woensdag 27 april. Vanaf woensdag 20 april is daarom de fietspoort gesloten; fietsers zullen moeten omrijden. De club is dan vanuit het park niet met de fiets te bereiken. Dit duurt tot ongeveer 30 april.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
30-3-2022

Train de trainer

Train de trainer


Op donderdag 14 april en donderdag 12 mei organiseren we trainersavonden van 20:00 tot 22:00 uur. 


Deze avond heeft een "open agenda". De deelnemers bepalen wat we bespreken en oefenen. Stuur die dus in! 


Waar loop je steeds tegenaan? Welke situatie zou je nu wel eens willen oefenen? Hoe krijg ik die ene sp...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
29-3-2022

Lentetoernooi

Zaterdag 16 april organiseert HC Delfshaven voor alle kinderen van de Schoolsportverenigingen (SSV’s), de trainingsleden van de hockeyschool en alle Coolkids, E & F-competitiespelers weer het jaarlijkse Lentetoernooi! 


Geef je uiterlijk 13 april op via de LISA app of via [email protected] Lees de flyer voor meer info.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
23-3-2022

ALV 10 april

Beste HCD-ers, Op zondag 10 april houden we een Algemene Leden Vergadering. Op de agenda staat: de jaarrekening en het jaarverslag van 2020/21 en daarmee décharge van het bestuur. Verder bespreken we het verslag van de Vertrouwenspersonen en benoemen we een aantal bestuursleden. Uiteraard praten we jullie ook even bij over de stand van zaken met betrekking tot het tweede veld en de verbouw...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
2-2-2022

Klusdag 12 februari - voor handige

HCD-ers, We zoeken (klus)hulp voor zaterdag 12 februari. De accommodatiecommissie is voortvarend aan de slag gegaan met plannen maken voor een verbouwing van het clubhuis. Dit gaat in verschillende stappen. Momenteel ligt de nadruk op achterstallig onderhoud, een upgrade van het scheidsrechtershok (betere opslag) en het maken van banken over de radiatoren in het clubhuis.
Ook valt er g...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
27-1-2022

Herstart zaalcompetitie

Lees alles over de herstart van de zaalcompetitie in de bijlage.
Wij hebben er zin in!!

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
27-1-2022

Bijbaan als trainer!

Ben jij 18+? Zoek je een sportieve bijbaan? Wil je training geven in de wijk?
Ben jij dit, of ken je iemand die dit zoekt?
Meld je dan aan als trainer bij onze club: [email protected] of lees de bijlage voor meer info.

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
17-1-2022

Start zaaltrainingen

Beste spelers en speelsters van HCD,
Zoals jullie vrijdagavond hebben kunnen horen mogen we weer gaan trainen in de zaal.  Inmiddels is ook de hal bij HC Schiedam beschikbaar. 
Daarom kunnen we gelukkig weer naar het oorspronkelijke zaal schema: Dinsdagmiddag/avond in de Hockeydome van HC Schiedam, woensdagmiddag bij Zaal West en in zaal Snelleman in Crooswijk. <...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
14-1-2022

Taken wedstrijdtafel

Lees in de bijlage wat er van je verwacht wordt als je achter de wedstrijdtafel zit. 


Belangrijkste is dat je de tijd en de score bijhoudt. 
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
14-1-2022

ZAALCOMPETITIE DIT WEEKEND GAAT NIE

Zaalcompetitie dit weekend gaat niet door!


Het kabinet heeft vanavond (vrijdag 14 januari) aangekondigd de coronamaatregelen voor de sport te versoepelen. Eerder deze week kwam er al meer ruimte voor de jeugd om langer buiten te sporten, nu komt er op buitensportlocaties ook meer ruimte voor 18-plussers en gaan ook de deuren voor de binnensport onder voorwaarden weer open.&n...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
11-1-2022

LET OP: ZAALHOCKEYTEAMS

Vrijdagavond horen we of er komend weekend gehockeyd mag worden. Het gaat dus om aanstaande zaterdag en zondag!


Op verzoek van de KNHB houden we rekening met alle scenario's, dus zowel jeugd als senioren. Ook plannen we scheidsrechters en zaaldiensten in. 


Aan onderstaande teams het dringende verzoek om alle beschikbare spelers met spoed in LISA aan...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
27-12-2021

Interne competitie A t/m F

Lees meer in de bijlage over de verschillende interne competities vanaf 2 januari 2022. ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-12-2021

Geen zaalcompetitie tm 14 januari

Naar aanleiding van de besluiten van onze overheid gaat per 19 december 05:00 uur alles dicht t/m vrijdag 14 januari. Dit betreft ook de binnensportlocaties voor zaalhockey. 


De geplande wedstrijden van zondag 19 december en 2, 8 en 9 januari gaan dan ook helaas NIET door, voor zowel jongste jeugd, junioren als senioren. 


Buiten trainen en weds...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
16-12-2021

Corona update 16 December

Lees de bijlage voor het laatste nieuws over de maatregelen rondom corona n.a.v. de persconferentie op 14 december j.l. ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
6-12-2021

Zaalcompetitie 2 januari

I.v.m. de vervroegde zaalsluiting om 17.00 uur vanwege de coronamaatregelen heeft de hockeybond een aantal wedstrijden van de zaalcompetitie moeten verzetten. Diverse teams spelen daarom op 2 januari. Dat zal niet iedereen goed uitkomen, maar we hebben helaas geen keuze. Het verzoek is om de taambezetting, begeleiding en waar nodig zaaldienst graag tijdig met elkaar te organiseren.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
1-12-2021

Corona update 1 december

Beste zaalhockeyers,
Zie de bijlage met alle informatie voor de komende paar weken rondom zaalhockey.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
26-11-2021

Corona update 26 november

Beste HCD-ers,
Bij deze even een korte update naar aanleiding van de persconferentie van vanavond. Een meer uitgebreide nieuwsbrief volgt later als er meer duidelijkheid is.


De belangrijkste aanscherping voor ons is dat er na 17:00 geen sportactiviteiten meer mogen plaatsvinden. Het goede nieuws is dat er geen beperkingen zijn gesteld ten aanzien van binnen sporten, du...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
24-11-2021

Zaalhockey

Bijgaand de nieuwsbrief voor de start van de zaaltrainingen en -competitie. Lees 'm svp goed door, het bevat belangrijke informatie over de trainingen en wedstrijden.


Op dinsdag 30 november organiseren we nog een vragenuurtje voor het fluiten in de zaal, zie de LISA agenda en evenementen.


We hopen dat iedereen een mooie zaalcompetitie tegemoet g...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
16-11-2021

Corona update 14 november

Naar aanleiding van de persconferentie van 12 november zijn er aangescherpte maatregelen die het bezoeken van en sporten bij onze club betreffen. De maatregelen gaan zaterdag 13 november om 18:00 uur in. Het belangrijkste verschil met de eerdere aanscherpingen is dat er (voorlopig) geen publiek meer aanwezig mag zijn bij trainingen en wedstrijden. Verlaat dus na het sporten of ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
13-11-2021

Corona update 13 November

Zaterdag 13 november zal er niks veranderen ten opzichte van vorige week. Publiek is welkom, in het clubhuis en op het terras zal op een CTB worden gecontroleerd. 


Vanaf zondag 14 november is publiek helaas niet meer welkom,. Dit geldt voor alle dagen van de week, de kantine is tot nader order gesloten omdat (nu nog) onbekend is of deze open mag. 

Lees meer

Nieuwsafbeelding
8-11-2021

Clubblad november 2021

Met trots presenteren wij weer de nieuwste editie van het HC Delfshaven Clubblad!


Klik hier om meer te lezen over de seniorenteams van HC Delfshaven en wat ze - behalve hockeyen - allemaal nog meer doen bij de club, waarin de HCD Jeugdraad zichzelf introduceert èn ontdek het mysterie van de hockeyballen.


Veel leesplezier!


...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
5-11-2021

CTB check

Afgelopen dinsdag zijn er nieuwe maatregelen omtrent corona afgekondigd die vanaf 6 november ingaan. Gelukkig kunnen we (voorlopig) gewoon blijven hockeyen, maar er gaat wel iets veranderen. De belangrijkste wijziging is dat we aan iedereen van 18 jaar en ouder die toegang wil tot het clubhuis, een corona toegangs bewijs (CTB) zullen moeten vragen. Op zijn HCDelfshavens hebben we daar wederom...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
18-10-2021

Panda HC Delfshaven Toernooi

23 OKTOBER PANDA - HC DELFSHAVEN TOERNOOI
 
Het 2e Panda HC Delfshaven toernooi op zaterdag 23 oktober is een kleinschalig toernooi, waarbij de Panda-waarden veiligheid, vertrouwen, plezier en respect centraal staan. Erkenning voor elkaars overtuigingen en religies. 


5 jaar geleden is René in Tilburg begonnen met hockey voor vluchtelingen kindere...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
28-9-2021

Trainers gezocht!

Ben je 18+, zoek je een sportieve bijbaan en wil je training geven in de wijk? Dan is HC Delfshaven op zoek naar jou!


Lees meer in de bijlage


...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
22-9-2021

Tweede veld!

Wij zijn ontzettend blij te kunnen vertellen dat HC Delfshaven in 2022 een tweede hockeyveld krijgt! 


Het goede nieuws werd ons gisteravond verteld door Sven de Langen, wethouder Sport. Samen met nog zo'n twintig andere clubs kregen we te horen hoe de gemeente Rotterdam de komende tien jaar gaat investeren in sportcomplexen in de stad. Voor ons is dat dus een tweede vel...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
10-9-2021

Corona update September 2021

Lees de bijlage voor alle huidige corona maatregelen op onze club ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
1-9-2021

Keeperstraining voor A-B-C-D teams

HC Delfshaven gaat starten met een keeperstraining voor alle A, B, C en D-teams! Hiermee kun je je als keeper geweldig ontwikkelen en het is ook leuk om samen met andere keepers te trainen en van elkaar te leren. Elke donderdag van 19.30 tot 20.45 uur
Bij interesse kun je Rutger Wever aanspreken of mailen naar [email protected]

Lees meer
Nieuwsafbeelding
30-8-2021

Jeugdtrainers gezocht

Lijkt je het leuk om als assistent trainer bij HC Delfshaven aan de slag te gaan? Dit is een hele leuke manier om met hockey bezig te zijn. Je leert andere kinderen hoe je de stick vasthoudt, hoe je pusht en flatst, enzovoorts. Bovendien leer je ook je sociale- en trainersvaardigheden verbeteren.


Zit je in een D-team of ouder, dan kun je op de woensdagmiddag aan de slag en o...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-8-2021

Teamdag 4 september

Om alle spelers (en ouders van jeugdspelers) goed op voor te bereiden op het aanstaande veldseizoen wordt jaarlijks de HC Delfshaven Teamdag georganiseerd. Zaterdag 4 september worden alle competitiespelers op de club verwacht, zodat we ze als team goed kunnen voorbereiden op het aanstaande seizoen.


In bijgevoegde nieuwsbrief kun je o.a. informatie vinden over de verschillen...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
28-6-2021

Helpende handjes gezocht

Beste leden en ouders van leden,


We merken aan alles dat we hard groeien en daarbij ook steeds meer hulp kunnen gebruiken. Recentelijk hebben we 2 vacatures gepubliceerd (zie bijlagen): "secretaris” en "penningmeester”. Meld je vooral bij ons als je interesse of vragen hebt.


Ook willen we een extra bestuursfunctie toevoegen: "bestuurslid senioren”.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
15-3-2021

Lentetoernooi 2021

De Lente is (bijna!) in het land en dat is met het aankomende mooie weer èn de weinige dingen die kunnen in deze tijd, een heel mooi moment voor het jaarlijkse Lentetoernooi op zaterdag 3 april voor de jongste hockey kids!


Ook als je nog niet zoveel hockey-ervaring hebt is kun je prima meedoen, het is bovendien een perfecte dag om de club beter ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
4-3-2021

Sponsor de club gratis

Sinds kort zijn wij als club ook aangemeld bij Sponsorkliks. Zo kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HC Delfshaven, zonder dat het jou een cent extra kost.


Lees meer over hoe je dit kunt doen in de bijlage.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
17-2-2021

Heren 1

Wij zijn op zoek naar heren om ons 1e herenteam compleet te krijgen voor aanstaand seizoen 21-22. Lees meer in de bijlage: 


...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
31-1-2021

Mixed competitie februari 2021

Om in beweging te blijven en elkaar toch een beetje te zien, hebben we voor 13 en 20 februari een mixed competitie georganiseerd voor alle jeugdteams. Voor deze competitie zijn 3 (leeftijds)categorieën gemaakt, lees de bijlage voor alle informatie rondom het opgeven, de speeltijden etc. Belangrijk: hou nog steeds alle coronaregels in acht: kom niet naar de club als je klachten ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
11-11-2020

Najaars ALV (online)

Graag nodigen wij jullie uit voor onze najaars ALV van aanstaande vrijdag 13 november om 20:00 uur. Voor deze allereerste online vergadering kun je je uiterlijk donderdag 12 november 23:59 uur aanmelden, via LISA > … meer > Evenementen > Najaars ALV.


Voor aanvang van de vergadering zal aan ieder die zich heeft aangemeld een link worden gestuurd om de vergadering onl...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
23-10-2020

Interne competitie

Nu de competitie van de KNHB voorlopig stil ligt willen we de tijd sportief overbruggen. Daarom organiseert HC Delfshaven een interne competitie. Elk team zal 3x een wedstrijd tegen een ander team van de club spelen.


In de bijlage kun je meer informatie vinden, met o.a. het speelschema en de (corona)spelregels.

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-10-2020

zaalhockey afgelast

Lees in de bijlage meer over ons besluit om zaalhockey dit jaar af te lassen....

Lees meer
Nieuwsafbeelding
14-10-2020

Coronamaatregelen 14 oktober

Lees bijgaand meer over de coronamaatregelen n.a.v. de persconferentie van 13 oktober. 
* geen wedstrijden voor alle leden * geen training in teamverband voor 17+ * wel training voor jeugd
Zie de bijlage ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
2-10-2020

HC Delfshaven is jarig!

Gefeliciteerd!
Vandaag bestaan we met HC Delfshaven exact 5 jaar! Wat op 2 oktober 2015 begon op pleintjes en parken in de wijk, is uitgegroeid naar een volwaardige club met een eigen accommodatie aan de Energieweg.
We gaan het, op z'n 'Delfshavens' vieren, met een cadeau aan de wijk en een bijzondere lustrumsjaal (zie bijlage). ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
30-9-2020

Corona maatregelen 29 september

In de bijlage is de nieuwste informatie te lezen over de nieuwe maatregelen naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september. Lees het goed door!
Het goede nieuws is dat we kunnen blijven hockeyen, het minder goede dat er geen toeschouwers welkom zijn en het clubhuis weer op slot gaat. Voorlopig voor de komende drie weken. ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
10-9-2020

Zaalcompetitie

We zijn nog maar net begonnen aan het veldseizoen maar over enkele dagen moeten we de indeling voor de zaalteams alweer doorgeven aan de KNHB. Veel leden hebben bij de inschrijving al aangegeven te willen zaalhockeyen.


Graag willen we van alle leden een bevestiging of een aanmelding ontvangen voor deelname aan zaalhockey. Jouw bevestiging of aanmelding ontvangen we graag uit...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
30-8-2020

Corona maatregelen augustus 2020

Lees bijgaand meer over onze corona maatregelen, dit geldt ook voor bezoekers aan onze accommodatie. ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
26-8-2020

Teamdag 29 augustus

Zaterdag 29 augustus openen we het veldseizoen weer met onze jaarlijkse Teamdag! Ondanks een fors aantal Corona-maatregelen kijken we vooral ook uit naar het zien van alle (nieuwe) teams. Zie de bijlage (link onder de foto) voor alle informatie en tijden.

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
26-8-2020

Registratie bezoekers

Registreer je als bezoekers van onze accommodatie, scan de QR code of klik op deze link: https://hcdelfshaven.nl/registratie/Default.asp
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
25-8-2020

Coronadiensten

In onderstaande bijlage (onder de afbeelding) kun je meer informatie vinden over de coronadiensten die volgens een intekenrooster worden gedraaid. ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
20-8-2020

Korting bij DAKA

Leden van HC Delfshaven krijgen 10% korting op alle hockey artikelen bij DAKA. Zij de bijlage; download de app, registreer je en vul de code uit de bijlage in. 
Binnenkort ondersteun je ook nog de club door de app te gebruiken.
Veel plezier ermee!...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
9-7-2020

Familietoernooi 18 juli

Wat fijn dat we dit bijzondere seizoen toch nog passend kunnen afsluiten met een familietoernooi! Vergeet je niet in te schrijven via [email protected]?

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
1-7-2020

Vacatures HC Delfshaven


HC Delfshaven groeit hard en daar kunnen we steeds meer hulp bij gebruiken. Wil je actief meedoen en - denken?  Meld je dan aan als vrijwilliger, voor o.a. de volgende functies zijn we actief op zoek:
- secretaris ledenbestand - tenuebeheerder - wedstrijdsecretaris
Klik hier om de vacatures op de website te bekijken.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
30-6-2020

Seizoenswissel

Lees meer in deze bijlage over de afsluiting van het huidige seizoen, de opstart en de teams van het nieuwe seizoen....

Lees meer
Nieuwsafbeelding
30-6-2020

Onderzoek woensdag 1 juli


Woensdag 1 juli krijgen we vanaf ca. 15:00 uur bezoek van een dame die samen met Rotterdam Sportsupport onderzoek verricht naar de sportbeleving onder kinderen. Zij zou graag met ouders en kinderen een korte vragenlijst doornemen. Meer informatie is te vinden in deze brief. 
Natuurlijk wordt de 1.5 meter aangehouden. Deelname is uiteraard geheel vrijwillig. Lees meer

Nieuwsafbeelding
8-6-2020

Hockey magazine

Vorig jaar werd het magazine Hockey International gelanceerd. Door de Covid-19 sluiting van de sportclubs en clubhuizen wordt er momenteel een digitale editie uitgegeven. 
Hockey International is een initiatief dat de hockeysport onder de aandacht wil brengen en beoefenaren, clubs, bestuurders, sponsoren en retailers in de hockeywereld wil blijven verbinden.
Het magazine ku...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
12-5-2020

Trainen senioren

Vanaf deze week mogen de senioren (18+) weer samen trainen in de buitenlucht! Hierbij worden de hygiënemaatregelen van het RIVM gevolgd. Daarbij geldt dat iedereen zich tijdens het sporten aan 1,5 meter afstand moet houden. Lees meer in de bijlage.


Ondanks de beperkingen zijn we blij dat we weer het veld op kunnen!
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
3-5-2020

Coronadiensten

Lees de bijlage voor meer informatie aangaande de coronadiensten:
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
29-4-2020

Hockey voor senioren

Lees in onderstaande bijlage meer over de huidige en toekomstige mogelijkheden voor senioren bij HC Delfshaven....

Lees meer
Nieuwsafbeelding
28-4-2020

Herstart trainingen jeugd

We zijn ontzettend blij dat de jeugd weer buiten in teamverband kan gaan sporten. Ondanks alle beperkende voorschriften proberen wij het dus vooral van de positieve kant te zien. Het vereist echter van iedereen extra inzet, alertheid en een dosis gezond verstand om alles goed te laten verlopen. Wij rekenen dan ook op jullie medewerki...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
28-4-2020

Trainingen mei 2020

In de bijlage kun je meer informatie vinden over het trainen binnen de nieuwe maatregelen: ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
28-4-2020

Algemene instructies

In de bijlage kun je meer informatie vinden over de algemene instructies rondom trainingen:  ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
16-4-2020

ContributieBijgaand de brief met informatie over de contributie. Mocht er meer informatie komen over het verloop van het huidige hockeyseizoen dan informeren we iedereen uiteraard zo snel mogelijk. We volgen hierin de richtlijnen van de overheid en specifiek van NOC/NSF en de KNHB.


Blijf gezond en zorg voor elkaar!
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
13-4-2020

Challenge

Nu we in deze nieuwe werkelijkheid zijn beland, missen we elkaar natuurlijk ontzettend! Meisjes E1 heeft daar gelukkig wat op gevonden. 
Heb jij met je team ook zo'n leuk filmpje of wil je dat we daarbij helpen? Neem dan contact op met [email protected]


...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
31-3-2020

Coronabrief 2

Vandaag heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd. Ook de KNHB heeft hierop het beleid aangepast voor alle hockeyverenigingen. Tot en met 28 april zal het clubhuis gesloten zijn. Ook zijn er geen trainingen en is er geen competitie.


Lees meer in de bijgevoegde ‘coronabrief 2’.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
20-3-2020

Delfshaven Helpt

Corona zorgt voor veel spanning en ongemak. Daarom is het initiatief "Delfshaven helpt” in het leven geroepen door verschillende organisaties in de wijk. Buurtplekken, bewoners en ondernemers, wijkpartners en overheid in Delfshaven werken samen bij dit project voor buurthulp in Corona tijden. Samen zorgen voor kwetsbare buurtgenoten die in de knel komen.

Meld je aan als je hulp nodi...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
12-3-2020

Geen hockey t/m 6 april!

Er zal geen competitie en geen training zijn tot en met 6 april, het clubhuis is gesloten. Zie ook de bijlage (1 april > t/m 6 april)....

Lees meer
Nieuwsafbeelding
9-3-2020

Parkeerwachten gezocht

UPDATE: een aantal wedstrijden is afgelast ivm corona. 


Ben je 16 jaar of ouder, of een hele enthousiaste ouder die wil helpen?


Eind maart is HC Rotterdam de trotse gastheer voor de eerste thuiswedstrijden van dit jaar van beide Oranje-teams in de landen-competitie Pro League. Zij spelen in het HC Rotterdam stadion elk twee wedstrijden tegen Nieuw...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
6-3-2020

Advies KNHB rondom coronaBericht van de hockeybond over het coronavirus:

In verband met het coronavirus heeft de KNHB vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van hockeywedstrijden. Daarom hebben wij op onze website een speciale pagina ingericht waarmee wij iedereen op de hoogte houden. Op deze pagina plaatsen wij - indien nodig - updates. Met deze extra verenigingsnieuwsbrief informere...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
6-3-2020

Fotograaf gezocht

Fotograaf gezocht!
Voor de hockeyclub zijn we op zoek naar 1 of meerdere fotografen. Het gaat om het maken van actiefoto's, foto's van evenementen, teamfoto's etc. De foto's zijn ten behoeve van social media en algemene communicatie. Uiteraard in overleg en met in achtneming van de wet op de privacy. 
Je hoeft geen professioneel fotograaf te zijn, maar bij voorkeur heb j...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
4-3-2020

HockeyFood

HockeyPraktijk = HockeyFood. Lees alles over de handige tool in onze LISA Clubapp om bijv. trainingsoefeningen te bekijken.
Open de bijlage voor meer info. ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
4-3-2020

Bardiensten

Lees de bijlage voor instructies om de bardienst in de LISA app in te vullen ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
1-3-2020

Clubhap 6 maart

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
16-2-2020

Win een clinic met je team!

Win een hockeyclinic met je team!
Lees de bijlage voor meer info.
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
25-1-2020

Tips voor trainers

Wisten jullie dat Romy elke maand een vlog maakt met haar collega Steef van Rotterdam Sportsupport​ voor (breedte)trainers?
In onderstaande vlog gaan Romy en Steef op bezoek bij Jordy van der Waart (hockeytrainer/coach bij Leonidas Dames 1​). Jordy deelt zijn ervaring als hockeycoach en geeft 3 goede tips waar jij als trainer direct met aan de slag kunt gaan.
https://www.yo...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
20-11-2019

Clubblad november 2019

Lees de nieuwste editie van ons clubblad!

Met daarin:
- HC Delfshaven zet zich in voor de schoolsportvereniging
- Interview met Maarten Niggebrugge (Rotterdam Sportsupport)
- Trainingscoordinator Rene Dinant en de meiden van M6E4 - en nog veel meer...

Veel leesplezier!

De communicatie commissie,
Andrea N...

Lees meer
23-10-2019

Clubhap 1 november

Eten jullie mee? #clubhap 

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
25-9-2019

Vacatures HC Delfshaven

Beste (ouders van) leden,
HC Delfshaven is flink aan het groeien. Voor en achter de schermen wordt veel werk verzet door vele ouders, die we ontzettend dankbaar zijn. Zonder deze inzet kunnen we geen mooie club bouwen met elkaar, want er is een hoop werk te doen. 
Bijgaand sturen we jullie graag de actuele vacatures/ vrijwilligersfuncties: - wedstrijdsecretaris jeugd ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
24-9-2019

Groene vingers

Wij zijn op zoek naar groene vingers, lees meer in de bijlage.

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
16-9-2019

2e hands tenues

In ons clubhuis staat een kledingrek voor de verkoop van tweedehands tenues. Je kunt zelf clubtenues verkopen of kopen, de spelregels hangen erbij. Zo krijgen tenues een tweede leven en blijft het bovendien betaalbaar voor al onze leden.

Doe je ook mee?

#duurzamesportclub
#iedereenmoetkunnensporten

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
10-9-2019

Beperkt parkeren

Het aantal parkeerplekken bij onze nieuwe accommodatie is (nog) zeer gering. We vragen onze leden dan ook om zoveel mogelijk met de fiets of OV te komen, in het bijzonder op competitiedagen waarbij we ook bezoekende clubs ontvangen.

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
3-9-2019

Verkoop clubtenue

Deze week is er op het clubhuis nog de gelegenheid om een HC Delfshaven tenue aan te schaffen.

Dinsdag 3 sept 18:00 -19:30 uur
Woensdag 4 sept 14:00 - 18:00 uur
Vrijdag 5 sept 15:30 - 16:30 uur

Pin only

Kosten: compleet tenue € 65,00, sokken € 15,00, shirt € 25,00, broek of rokje € 25,00.

Binnenkort starten we ook...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
26-8-2019

Teamdag & officiele opening

A.s. zaterdag om 13:30 uur gaat de jaarlijkse teamdag van start op onze nieuwe locatie aan de Energieweg 15. Alle competitiespelers worden dan klaargestoomd voor het aankomende veldseizoen, ook worden er teamfoto's gemaakt. 
Om 16:00 uur is de officiële opening van onze nieuwe accommodatie, waarvoor ook alle (ouders van) leden zijn uitgenodigd. Kom met ons het glas heffen op een mo...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
10-6-2019

Clubblad HC Delfshaven

Met grote trots presenteren wij de allereerste uitgave van het HC Delfshaven clubblad! Het clubblad zal 4 keer per jaar verschijnen rondom een bepaald thema, dit keer is dat onze aanstaande verhuizing.
Met veel dank aan de communicatie commissie, Andrea Naaktgeboren (en Frank Mahn) in het bijzonder!
Veel leesplezier!

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
1-4-2019

Paastoernooi

Op zaterdag 20 April 2019 van 14:00 t/m 18:00 organiseert HC Delfshaven weer het Paastoernooi voor de F-jeugd, de Schoolsportverenigingen (SSV’s) en trainingsleden van de hockeyschool.

Er is plaats voor 40-45 kinderen. Er wordt een toernooi gespeeld, maar ook veel oefeningen en spelelementen uit de reguliere trainingen gebruikt.
Sticks zijn beschikbaar. Wel graag een bitje in en...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
13-2-2019

Korting bij DAKA

Leden van HC Delfshaven krijgen 10% korting op alle hockey artikelen bij Daka. Zie de bijlage: download de app, registreer je en vul de code in. Binnenkort ondersteun je ook nog de club door de app te gebruiken.

Veel plezier ermee!
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
29-1-2019

Accommodatie nieuws!

Aanstaande zondag 3 februari is de nieuwjaarsreceptie van HC Delfshaven in Sportcentrum West. De Rotterdamse wethouder Sven de Langen (o.a. Sport) zal ons mooi en belangrijk nieuws brengen. Mis het niet!

Daarnaast heffen we graag met iedereen het glas op een nieuw en sportief jaar. We blikken even terug op het afgelopen jaar en kijken ook vooruit naar het nieuwe jaar.
Ook zal ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
27-1-2019

Lastminute aanmelden

Clinic ‘Omgaan met lastig gedrag’
 
Last-minute aanmelden!
 
Komende dinsdag (29 januari) 20:00 uur + volgende week dinsdag (5 februari) 20:00 uur wordt op het clubhuis de clinic ‘omgaan met lastig gedrag’ gegeven. De training is bedoeld voor alle ouders die (soms) training geven. 
 
Opgeven via: [email protected] o.v.v. ‘Berc...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
14-12-2018

ACTIVITEITEN WINTERSTOP

Tijdens de winterstop zitten we natuurlijk niet stil.

De technische commissie heeft een aantal trainingen klaar staan voor ouders en kinderen vanaf groep 8.
Zie bijlage voor een toelichting...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
26-11-2018

ALV DONDERDAG 29/11

Donderdag 29 november
20:00 uur Lloyd Multiplein

Aanstaande donderdag is het weer zover; de halfjaarlijkse ALV van onze hockeyclub. Laat jouw stem horen en laten we samen bouwen aan onze mooie vereniging! Na afloop staat er voor iedereen een drankje klaar.

Op de agenda staan o.a. de volgende punten:
- jaarrekening en jaarverslag 2017-2018
- stand van...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-11-2018

WINTERSTOP

Met nog 2 weken veldhockey voor de winterstop is de overgang van het veld naar de zaal ingezet.

Zaal
Vanaf de week van 19 november wordt er op verschillende dagen in Sportcentrum West getraind. De wedstrijden in de zaal starten vanaf 8 december. De bond zal binnenkort het wedstrijdschema bekend maken.

Veld
We trainen nog tot en met vrijdag 30 november op het ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
12-10-2018

ZAALHOCKEY

Binnenkort gaat het zaalhockeyseizoen weer beginnen, tijdens deze periode ligt de gewone competitie (veldhockey) stil.

Vanaf zaterdag 8 december wordt er binnen een tijdsperiode van 10 weken, 6 maal 2 wedstrijdjes op een dag gespeeld. Vanaf 19 november huurt HC Delfshaven Sportcentrum West op de maandag en vrijdag van 16:00 tot 19:00 uur zodat elk team een uur kan trainen. De laatste...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
3-10-2018

BEREIKBAARHEID CLUB 6/10

Aanstaande zaterdag 6 oktober 2018 haalt het Diabetes Fonds de Big Apple naar de Rotterdam. Op deze dag is het Park bij de Euromast de start- en finishlocatie van de New York Mini Marathon.

Vanaf ‘s ochtends vroeg tot ongeveer 15:00 uur worden delen van de stad omgetovert tot een marathonparcours. De route – langs en rondom het Lloyd Multiplein – wordt niet op een afgesloten parcours ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
8-9-2018

VOORZITTER GEZOCHT

HC Delfshaven zoekt nieuwe voorzitter!

HC Delfshaven bestaat sinds oktober 2015. Mede-initiatiefnemer en huidig voorzitter Mirjam van Rijn draagt na drie jaar vol trots het stokje over aan een nieuwe voorzitter, zal zelf betrokken blijven als bestuurslid, maar haar tijd vooral gaan steken in de op te richten MSV De Betrokken Spartaan.

De voorzitter is eindverantwoordelij...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
29-8-2018

TEAMDAG 2018

A.s. zaterdag 1 september is de Teamdag 2018. Een dag voor alle competitieleden van HC Delfshaven waarbij alle teams worden voorbereid op de aanstaande competitie.

Let op: de trainingen beginnen deze week al, dus - afhankelijk van je trainingsdag - woensdag (VANDAAG) en vrijdag!...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
29-5-2018

16 juni Jongste Jeugd Dag

Zaterdag 16 juni 2018

Zoals ieder jaar wordt ook ditmaal aan het eind van de competitie voor de F- en E-tjes een toernooi georganiseerd: de Jongste Jeugddag. Dit is een reguliere speeldag en hoort bij de competitie. Er worden vier of vijf wedstrijden gespeeld en lekker samen geluncht.

De kosten worden betaald door de club. Meer info volgt via de club, maar zet de datum va...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
15-4-2018

OPROEP

Komend seizoen komen er veel nieuwe teams bij, maar de wens van HC Delfshaven is om ook nog een compleet jongens C team te gaan vormen. Je moet dan geboren zijn tussen 1 oktober 2004 en 30 september 2006.

Weet jij iemand of wil je zelf graag aansluiten bij een leuk team? Meld je dan bij [email protected]

Lees meer
Nieuwsafbeelding
9-4-2018

VACATURES

Samen maken we de club! We zijn wederom op zoek naar versterking, ditmaal voor de marketing & communicatie. Je weet wel; de nieuwsbrief, Facebook, nieuws in de Lisa app, etc. Mocht je interesse hebben of wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje naar:

[email protected]

Ook zijn we nog op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Volgend seizoen kunnen we vee...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
4-4-2018

NIEUWE TEAMS

Onze nieuwsbrief is weer verschenen, lees hem hier: https://mailchi.mp/edcda3f2d9d2/hockeyclub-delfshaven-nieuwsbrief-315155

Nieuwe teams
HC Delfshaven groeit als kool en dat is goed nieuws!

De tweede helft van de competitie is pas net begonnen, maar de jeugdcommissie is alweer bezig met de indeling van de competitie-teams voor 2018-2019. Dit seizoen hebben we...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
18-3-2018

WIE KOMT HELPEN?

2 Leden voor de kascommissie gezocht!

De kascommissie is een speciale commissie die de boekhouding van de vereniging controleert. De belangrijkste taak van de commissie is het controleren van de jaarrekening, gemaakt door de penningmeester. Omdat sportverenigingen een gebroken boekjaar hebben, zal het gros van de werkzaamheden zich in augustus/ september afspelen.

Daarto...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
8-3-2018

PAASTOERNOOI

Ouders van schoolsportvereniging, hockeyschool en F-jeugd opgelet:

De inschrijving voor het jaarlijkse paastoernooi is gestart!

Op 25 maart tussen 14:00 en 16.30 uur kun je gratis meespelen. We sluiten af met een buffet, waar we allemaal aan bijdragen. Check de flyer en schrijf je snel in via [email protected]

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-2-2018

NIEUWSBRIEF 4

Nieuwsbrief nummer 4 is zojuist verschenen, je kunt hem hier lezen:
http://mailchi.mp/af09a5907938/hockeyclub-delfshaven-nieuwsbrief-275707
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
14-2-2018

KAMPIOEN

Misschien hebben jullie het al gehoord, maar we hebben geweldig nieuws: Team JD1-zaal staat bovenaan in de competitie en kan niet meer worden ingehaald. Wat een topprestatie van de jongens!

Aankomende zondag (18 februari) gaan we hun kampioenschap officieel vieren, komen jullie de jongens zondag nog even toejuichen tijdens de laatste 2 wedstrijden? Ze spelen om 09.30 uur en 10.50 uur...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
10-2-2018

TRAININGEN MULTIPLEIN

Het einde van de zaalcompetitie komt eraan, volgende week zijn de laatste wedstrijden.
We zijn ondertussen alweer begonnen met de trainingen op het Multiplein van 16.15 tot 17.15 uur. Let op: dit is alleen voor de kinderen die niet in de zaal spelen.

Vanaf 23 februari zullen alle trainingen weer op het Multiplein zijn, dus ook voor de kinderen die nu nog in de zaal spelen. Dit g...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
22-1-2018

ZONDAG 28 JANUARI

Zondag 28 januari
Sportcentrum West
Nieuwjaarsreceptie: 15:30 uur

De hele dag zijn er wedstrijden in Sportcentrum West, komen jullie aanmoedigen?

- Jongens D1 speelt als eerste 2 wedstrijden: kom aanmoedigen want dit zou wel eens de eerste kampioen van HC Delfshaven kunnen worden.
- Dan hebben we de meiden D1 aan de bal: ondanks dat veel meiden voor het ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
8-1-2018

NIEUWSBRIEF 3

Onze nieuwste nieuwsbrief is verschenen. Lees meer over de nieuwjaarsborrel, de nieuwe bar en nog veel meer.
http://mailchi.mp/7717b2b44aeb/hockeyclub-delfshaven-nieuwsbrief-245943
...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
11-12-2017

STOER, STOERDER, STOERST!

Marc Knoet is uitgeroepen tot sportvrijwilliger van het jaar 2017! <br/> <br/> De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond kregen een iets andere uitreiking dan bedacht vanwege het weer, maar onze feestvreugde is er niet minder om. Je kunt er meer over lezen op de Facebook pagina van Hockeyclub Delfshaven.<br/> <br/> We zijn super blij, maar vooral heel trots dat he...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
24-11-2017

NIET VERGETEN

Vergeten jullie niet te stemmen op Marc voor sportvrijwilliger van het jaar? Stemmen kan tot maandag 4 december 12.00 uur.
https://rotterdamsport.nl/desportawards-stemmen/...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
17-11-2017

WINTERSTOP

De laatste competitiewedstrijden van dit kalenderjaar zijn weer in zicht en dat betekent dat de winterstop eraan komt. Tijdens de winterstop maken we onderscheid in twee soorten competitieleden. Kijk hieronder goed welke mededelingen voor je kind(eren) gelden:

1. Competitieleden die wel gaan zaalhockeyen: vrijdag 17 november is de laatste veldtraining. Vanaf 24 november gaan jullie i...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
16-11-2017

VERBODEN TE PARKEREN

Onze inspanningen ten spijt mogen we helaas van de gemeente niet meer parkeren op het het Lloyd Multipier. </br> </br> Het plein is officieel evenemententerrein en ze gaan voor ons geen uitzondering maken. We verwachten dat ze er de komende periode streng op gaan toezien, dus als je geen bon wil riskeren parkeer je je auto op een andere plek (bij de A.H. of verderop in de buurt). <...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
13-11-2017

STEMMEN!

Marc Knoet van Hockeyclub Delfshaven is genomineerd voor de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2017!

Er kan vanaf nu worden gestemd: https://www.rotterdamsport.nl/desportawards

Marc Knoet is vrijwilliger van het eerste uur bij Hockeyclub Delfshaven. Hij staat bij de club bekend om zijn oprechte interesse in alle leden en prestaties. Hij heeft een enorme drive en grote betrok...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
5-11-2017

ALV 16 NOVEMBER

Donderdag 16 november is de eerstvolgende algemene ledenvergadering. Kon je niet bij de meepraatsessie zijn? Een verslag van deze bijzondere avond staat op de agenda, dus kom dan zeker langs!

Maar er zal ook worden gesproken over het meerjarenplan en de nieuwe accommodatie. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.

16 november - 20:00 uur Lloyd Multipier ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
4-11-2017

CROWDFUNDING HCD

Delfshaven is een wijk in Rotterdam die tot de categorie laagste sportparticipatie behoort van Nederland. Als club geven wij wel ieder kind de mogelijkheid om de sporten, maar dat vergt meer van ons dan van een reguliere vereniging wordt verwacht.
De totale inzet voor het verhogen van de sportparticipatie is € 20.000 euro per jaar. Een deel van die middelen krijgen we van de Gemee...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
2-11-2017

ZAALHOCKEY

De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan, maar wij hockeyen gewoon lekker door!

In de winter gaat er namelijk ook in de zaal gespeeld worden.Veel kinderen hebben zich hiervoor al opgegeven. Heb je dat nog niet gedaan, maar wil je wel graag meedoen? Mail dan snel naar [email protected]

Je kunt alleen aan zaalhockey meedoen als je ook de gewone competitie speelt. ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
26-10-2017

CASHLESS

Vanaf heden kan er bij HC Delfshaven alleen nog worden gepind. Omwille van de veiligheid en de onnodige administratieve rompslomp zijn we gestopt met contante betalingen. Dank voor ieders medewerking!...

Lees meer
2-10-2017

HOERA, HCD 2 JAAR!

Op 2 oktober 2015 ondertekende het oprichtingsbestuur van HC Delfshaven de notariële akte tot oprichting van Hockeyclub Delfshaven.

En binnen twee jaar staat er een club waarin door bijna 200 jeugdleden en inmiddels veel trimmers fijn wordt gehockeyd, waar nu 9 competitieteams spelen en waar dagelijks veel vrijwilligers actief meehelpen om samen de club verder te brengen.

...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
2-10-2017

TOEKOMST

Op 26 oktober hebben we met een aantal enthousiaste ouders, betrokkenen en bestuursleden gesproken over de toekomst van de club. Want het gaat goed met HCD, maar we willen ons blijven verbeteren. Een verslag van de resultaten is in de maak! 

Als basis is het concept meerjarenplan 2.0, dat we formeel willen laten vaststellen door de ALV op 16 november. De hoofdthema’s van het meer...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
27-9-2017

TRAININGS APP

Binnenkort wordt er een nieuwe app gelanceerd: De trainers app! Deze is speciaal ontwikkeld voor hockeytrainers/ouders in Nederland. Elke week staat er een nieuw training klaar, voor iedere leeftijdscategorie en ieder niveau. 


9 oktober komt de ontwikkelaar van deze app - Go4Hockey - naar ons clubhuis om de app uit te leggen. Reserveer deze datum dan ook vast in je agenda! ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
20-9-2017

GEZOCHT

Steeds meer kinderen uit Delfshaven en omgeving willen hockeyen maar daar hebben wij jou voor nodig! Lijkt het je leuk om komend seizoen af en toe of regelmatig aan de slag te gaan als trainer? Voor meer info: [email protected] of bel/app 06 - 27 40 50 97. ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
18-9-2017

TROTS

We zijn ontzettend trots op onze allereerste stoere nieuwsbrief! Elke 6 weken maken wij een nieuwe editie met boordevol leuke nieuwtjes, tips en de agenda voor de komende periode. Natuurlijk vergeten we onze matrozenteams niet. Wil je ook met je teamgenootjes in de nieuwsbrief? Stuur dan een leuke foto van jullie allemaal met daarbij wat bijzondere of grappige wist-je-datjes. Dan zorgen wij voo...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
19-6-2017

De zomerstop komt eraan: materialen

De zomerstop is aanstaande. En dat betekent dat de materiaalcommissie tijdens de zomerstop alle keeperstenues, goals, ballen, sticks en hesjes gaat doornemen en waar nodig nieuwe aan gaat schaffen. Heb je geleende materialen? Breng ze dan uiterlijk 8 juli terug, dank je!  ...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
6-6-2017

Ouder-kindtoernooi op 8 juli aansta

Op 8 juli aanstaande organiseert HC Delfshaven voor de tweede keer het Ouderkindtoernooi! Vorig jaar een groot succes bij HCR; dit jaar op onze eigen lokatie: het Lloyd Multiplein. 
Wil je graag een keer met je vader, moeder, opa, oma, tante of ieder ander die hockey leuk vindt, een toernooi spelen, wees welkom! Na afloop organiseren wij wederom een BBQ. Wij regelen de BBQ's en het...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
9-4-2017

ALV 20 april aanstaande

Op 20 april volgt onze tweede ALV als HC Delfshaven. 
In de statuten en het huishoudelijk reglement van onze vereniging staat vermeld welke leden en ouders van leden stemgerechtigd zijn. Deze leden en ouders van leden krijgen per mail allemaal de stukken. Wil je de stukken ook ontvangen? Stuur dan een mail aan [email protected] 
De ALV vindt plaats in ons tijdel...

Lees meer
Nieuwsafbeelding
2-9-2016

Eerste training HCD op Multiplein m

We zijn begonnen met onze teams!...

Lees meer