Terug
18-10-2021

Panda HC Delfshaven Toernooi

23 OKTOBER PANDA - HC DELFSHAVEN TOERNOOI
 
Het 2e Panda HC Delfshaven toernooi op zaterdag 23 oktober is een kleinschalig toernooi, waarbij de Panda-waarden veiligheid, vertrouwen, plezier en respect centraal staan. Erkenning voor elkaars overtuigingen en religies. 


5 jaar geleden is René in Tilburg begonnen met hockey voor vluchtelingen kinderen. Dat zijn natuurlijk kwetsbare kinderen. Inmiddels bestaat het Panda Team Tilburg uit kinderen die zowel in het buitenland als in Nederland zijn geboren. 


En ook HC Delfshaven heeft Panda's! Dat zijn kinderen van de schakelklassen van basisschool Emmaus. René heeft deze kinderen vorig seizoen getraind en binnenkort gaat hij daar weer verder mee.


BIJZONDER TOERNOOI


Het Pandatoernooi is niet zomaar een toernooi; het is een dag waarbij alle aanwezigen na afloop zullen zeggen dat ze het nooit hadden willen missen. Er wordt uitgebreid kennis gemaakt, samen gezongen en gedanst, er worden bijzondere en persoonlijke cadeau’s uitgewisseld en natuurlijk ook veel gehockeyd.


23 OKTOBER 10.30 - 15.30 UUR


Het toernooi is op zaterdag 23 oktober en duurt van 10:30 tot 15:30 uur.


Om het kleinschalige karakter te waarborgen, kan er een beperkt aantal HC Delfshaven competitieteams meedoen. Er is nog plaats voor jongste jeugd tot en met D. Je schrijft je in per team (niet als individu). Een team bestaat uit minimaal 6, maximaal 9 spelers.


AANMELDEN OF VRAGEN?


Bel of mail met René Dinant als jouw team wil meedoen:
06 - 41 32 24 30  of [email protected]

Nieuws afbeelding
Bijlage