Terug
2-10-2017

TOEKOMST

Op 26 oktober hebben we met een aantal enthousiaste ouders, betrokkenen en bestuursleden gesproken over de toekomst van de club. Want het gaat goed met HCD, maar we willen ons blijven verbeteren. Een verslag van de resultaten is in de maak! 

Als basis is het concept meerjarenplan 2.0, dat we formeel willen laten vaststellen door de ALV op 16 november. De hoofdthema’s van het meerjarenplan zijn:

We zijn een gastvrije club van, voor en door de wijk – zie je dat terug op de club nu? Welke kansen en ambities zie je en welke aandachtspunten heb je? We zijn een club met maatschappelijke betrokkenheid – merk je daar nu iets van?

Wat zijn voor jou de belangrijke opgaven om de maatschappelijke betrokkenheid te behouden? Samen maken we de club – hoe kunnen we jullie, ouders van de leden, nog meer betrekken bij de club? Want door de club met elkaar te draaien, zijn we een vereniging met betrokkenheid van leden en houden we de kosten laag en contributie betaalbaar.

We spelen op veel plekken in de wijken Delfshaven en Noord. Dat is deels onze kracht, maar hoe blijven we verbinden als HC Delfshaven? Hoe kunnen we communicatie daarbij inzetten?

Nieuws afbeelding