Terug
26-11-2021

Corona update 26 november

Beste HCD-ers,
Bij deze even een korte update naar aanleiding van de persconferentie van vanavond. Een meer uitgebreide nieuwsbrief volgt later als er meer duidelijkheid is.


De belangrijkste aanscherping voor ons is dat er na 17:00 geen sportactiviteiten meer mogen plaatsvinden. Het goede nieuws is dat er geen beperkingen zijn gesteld ten aanzien van binnen sporten, dus we kunnen de zaal in.


Dat vraagt wel wat aanpassingen van ons allemaal. Trainingen in de zaal lijken alleen op woensdag tot 17:00 mogelijk. Dat is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk. We zullen de komende dagen gaan kijken hoe we de beperkte trainingstijden zo eerlijk mogelijk kunnen verdelen. 


En we gaan kijken hoe we op woensdagmiddag en op zaterdagen en zondagen trainingen op het veld mogelijk kunnen maken. Zo kunnen we er in elk geval voor zorgen dat we kunnen blijven sporten binnen de gestelde richtlijnen.


Meer informatie daarover volgt dus de komende dagen. Komend weekeinde verandert er voor ons nog even niets: de richtlijnen gaan zondag in, maar de wedstrijd op zondag is al in de ochtend, dus daarop zijn de aanscherpingen niet van toepassing. De eerder gestuurde richtlijnen met betrekking tot CTB check en zitplaats in de horeca blijven wel gewoon van kracht. Daar komt bij dat iedereen - buiten het veld - 1,5 meter afstand moet houden.


Voor nu: blijf gezond. We komen snel met een nadere uitwerking m.b.t. zaalhockey.


Het bestuur,
Eline, Ivo, Karin, Marc, Mirjam, Rosa en Rutger

Nieuws afbeelding