Terug
14-1-2022

ZAALCOMPETITIE DIT WEEKEND GAAT NIET DOOR

Zaalcompetitie dit weekend gaat niet door!


Het kabinet heeft vanavond (vrijdag 14 januari) aangekondigd de coronamaatregelen voor de sport te versoepelen. Eerder deze week kwam er al meer ruimte voor de jeugd om langer buiten te sporten, nu komt er op buitensportlocaties ook meer ruimte voor 18-plussers en gaan ook de deuren voor de binnensport onder voorwaarden weer open. 


De versoepelingen gaan zaterdag 15 januari om 05.00 uur al in.


Voor de binnen- en buitensport gelden geen restricties meer voor wat betreft openingstijden en groepsgrootte. Voor de binnensport is vanaf 18 jaar wel een coronatoegangsbewijs vereist, bij de buitensport geldt dat voor bepaalde voorzieningen binnen. Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar op binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten, en voor binnenfaciliteiten van buitensportlocaties. Kleedkamers, douches en toiletten zijn open.


Onderlinge wedstrijden zijn binnen en buiten toegestaan binnen de eigen sportvereniging, publiek is niet toegestaan. Over eventuele interne competities volgt later meer nieuws. 


Vanaf komende week kan er ook weer ruimer worden getraind, nadere info over welk trainingsschema volgt later. Zodra er meer versoepelingen komen waarbij de zaalcompetitie wel mogelijk is zullen we dat uiteraard ook z.s.m. laten weten. 

Nieuws afbeelding