Terug
17-1-2022

Start zaaltrainingen

Beste spelers en speelsters van HCD,
Zoals jullie vrijdagavond hebben kunnen horen mogen we weer gaan trainen in de zaal.  Inmiddels is ook de hal bij HC Schiedam beschikbaar. 
Daarom kunnen we gelukkig weer naar het oorspronkelijke zaal schema: Dinsdagmiddag/avond in de Hockeydome van HC Schiedam, woensdagmiddag bij Zaal West en in zaal Snelleman in Crooswijk.
De tijden staan in LISA. 
HC Schiedam is nabij het Vlietlandziekenhuis. Dit is ca 15-20 minuten fietsen vanaf Zaal West. De oudere teams kunnen op zich gezamenlijk op de fiets, voor de jongere teams is het handig om met een paar ouders te rijden. Metro is niet heel handig maar kan wel.
Voor de binnenlocaties gelden nog diverse corona-maatregelen. Meestal: mondkapjes als je niet aan het sporten bent (voor iedereen) coronatoegangsbewijs (QR code) met ID voor 18+, behalve voor vrijwilligers zoals trainers.  Denk er svp aan dat zaal-eigenaren soms streng controleren. Wees respectvol en werk mee, de controleurs aan de zaal doen ook maar hun werk. We gaan ervoor zorgen dat de tassen met zaalballen en pionnen over de zalen verdeeld worden.
Trainingen/oefeningen zijn via de Go4Hockey app te bekijken, of via Lisa->Hockeyfood.
Wie met keepersspullen wil werken, dit kan, zorg dan wel voor zaalbandjes met plastic clips voor de klompen(contact opnemen met :Rutger Wever.)
Als er vragen zijn, neem dan even contact op met [email protected]
Namens de zaalcie en de technische commissie,
Rutger Wever

Nieuws afbeelding