Terug
13-11-2017

STEMMEN!

Marc Knoet van Hockeyclub Delfshaven is genomineerd voor de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2017!

Er kan vanaf nu worden gestemd: https://www.rotterdamsport.nl/desportawards

Marc Knoet is vrijwilliger van het eerste uur bij Hockeyclub Delfshaven. Hij staat bij de club bekend om zijn oprechte interesse in alle leden en prestaties. Hij heeft een enorme drive en grote betrokkenheid bij alles wat de club aangaat.  

Sinds de start van HCD heeft Marc zich in veel rollen volledig voor de club ingezet. Als trainer, penningmeester, wedstrijdsecretaris, lijncoordinator en spin-in-het-web. Hij kent bijna alle 200 jeugdleden bij naam, maar ook de ouders, broertjes en zusjes. Marc is bij alle trainingen en minstens de helft van alle wedstrijden aanwezig voor support.

Kortom, een verdiende nominatie voor sportvrijwilliger van het jaar! Breng je stem uit: https://www.rotterdamsport.nl/desportawards, categorie "sportvrijwilliger”.

Op 11 december 2017 worden de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond uitgereikt. Want de gemeente Rotterdam wil de sport ook dit jaar weer op een welverdiend erepodium zetten. De awards worden uitgereikt op de SS Rotterdam, waar vele mooie, ontroerende, spannende en enerverende sportmomenten uit het jaar 2017 de revue zullen passeren.

De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond worden uitgereikt aan de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg, Sportvrijwilliger, Sportcoach en Gehandicaptensportprijs van 2017. Andere genomineerden zijn o.a. landskampioen Feijenoord Rotterdam, hockeyer Seve van Ass, roeister Marieke Keijser en trainer Giovanni van Bronckhorst.

Dit jaarlijkse event wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport en RTV Rijnmond.

Nieuws afbeelding