Terug
17-11-2017

WINTERSTOP

De laatste competitiewedstrijden van dit kalenderjaar zijn weer in zicht en dat betekent dat de winterstop eraan komt. Tijdens de winterstop maken we onderscheid in twee soorten competitieleden. Kijk hieronder goed welke mededelingen voor je kind(eren) gelden:

1. Competitieleden die wel gaan zaalhockeyen: vrijdag 17 november is de laatste veldtraining. Vanaf 24 november gaan jullie in de zaal trainen, zie voor uitleg de mail van Marc mbt zaalhockey data en tijden (Sportcentrum West - Spaanseweg 2-4)!

2. Competitieleden die geen zaalhockey gaan doen: vrijdag 17 november is de laatste reguliere training met je team en vanaf week 49 t/m week 2 is de winterstop bij HC Delfshaven en dan zal er helemaal niet buiten worden getraind. Op de vrijdagen tot aan de winterstop zal er op aangepaste tijden (16.15-17.15) worden getraind met alle leden die geen competitie spelen. Tijdens deze trainingen is een lijncoordinator aanwezig om het clubhuis te openen etc, maar wordt (net als bij de reguliere trainingen) verwacht dat er ouders aanwezig zijn om training te geven aan een groep kinderen.

Overzicht van de data voor leden die geen competitie gaan spelen:
17-11 laatste reguliere training
24-11 trainen van 16.15-17.15 (coördinatie door Marc)
1-12 trainen van 16.15-17.15 (coordinatie door Mark)
Winterstop
19-11 start trainingen, maar hierover in de winterstop meer informatie.

Hopelijk geeft bovenstaande genoeg duidelijkheid om de komende weken tegemoet te gaan. Doordat niet alle competitieleden gaan zaalhockeyen hebben wij wat moeten puzzelen hoe we dit het beste vorm kunnen geven en te voorkomen dat de leden die geen zaalhockey spelen, drie maanden niet kunnen hockeyen. Wij kijken de training van 24-11 en 1-12 aan voordat we beslissen hoe we de trainingen na de winterstop oppakken voor de niet-zaalhockeyende leden.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij Romy, Marc & Mark.

Nieuws afbeelding