Terug
18-3-2018

WIE KOMT HELPEN?

2 Leden voor de kascommissie gezocht!

De kascommissie is een speciale commissie die de boekhouding van de vereniging controleert. De belangrijkste taak van de commissie is het controleren van de jaarrekening, gemaakt door de penningmeester. Omdat sportverenigingen een gebroken boekjaar hebben, zal het gros van de werkzaamheden zich in augustus/ september afspelen.

Daartoe geeft de penningmeester van de vereniging tijdens het proces van vaststellen van de jaarrekening volledige openheid in de onderliggende bescheiden en kan de kascommissie, desgewenst, een gesprek met de accountant voeren.

De kascommissie kan zich een oordeel vormen over het gevoerde financieel beleid en adviseert de ALV (najaars-ALV van oktober) bij vaststelling van de jaarrekening.We willen een kascommissie inrichten die actief haar rol oppakt bij het opstellen en vaststellen van de jaarrekening 17-18. Het is verstandig dat de leden verstand hebben van financiƫn, het proces van opstellen en vaststellen jaarrekening en administratieve organisatie. Evt. selectie geschiedt op basis van deskundigheid en enthousiasme.

Heb je vragen, of wil je je aanmelden? Graag bij [email protected] Samen maken we de Club!

Nieuws afbeelding