Terug
4-4-2018

NIEUWE TEAMS

Onze nieuwsbrief is weer verschenen, lees hem hier: https://mailchi.mp/edcda3f2d9d2/hockeyclub-delfshaven-nieuwsbrief-315155

Nieuwe teams
HC Delfshaven groeit als kool en dat is goed nieuws!

De tweede helft van de competitie is pas net begonnen, maar de jeugdcommissie is alweer bezig met de indeling van de competitie-teams voor 2018-2019. Dit seizoen hebben we 9 teams, volgend jaar zullen het er naar verwachting bijna 2 keer zoveel zijn!

Het is dus ook best een puzzel om iedereen goed in te delen. Daarbij hanteren we de leeftijdsgroepen van de hockeybond, dat betekent dat een aantal spelers zal doorschuiven naar een volgende leeftijdscategorie. Op deze manier speelt iedereen zoveel mogelijk met leeftijdsgenoten. We proberen daarbij om teams zoveel mogelijk intact te houden. Voor het komende seizoen zullen we in een aantal gevallen moeten schuiven.

Daarbij gaan we van het volgende uit:
* Niemand gaat in zijn eentje naar een ander team. Het is belangrijk om ook te hockeyen met een paar kinderen die je al kent.
* We geven geen voorrang aan ‘vriendengroepjes’. Het is juist spannend en leuk om ook nieuwe kinderen te leren kennen. Bij individuele knelpunten zoekt de club zoveel mogelijk een passende oplossing.
* Op deze manier zorgen we ervoor dat al onze competitie-leden ook volgend jaar weer lekker kunnen hockeyen!

Groet van de Jeugdcommissie:
Romy vd Heide, Marc Knoet, Mark Nellist, Nicoline Telgenkamp en Rutger Wever

Nieuws afbeelding