Terug
27-1-2019

Lastminute aanmelden

Clinic ‘Omgaan met lastig gedrag’
 
Last-minute aanmelden!
 
Komende dinsdag (29 januari) 20:00 uur + volgende week dinsdag (5 februari) 20:00 uur wordt op het clubhuis de clinic ‘omgaan met lastig gedrag’ gegeven. De training is bedoeld voor alle ouders die (soms) training geven. 
 
Opgeven via: [email protected] o.v.v. ‘Berco’.
 
HC Delfshaven is onwijs blij met jullie als trainer en wij willen jullie hier graag zo goed mogelijk in begeleiden. Daarom hebben wij Rotterdam Sportsupport gevraagd een training te komen geven met als doel om jullie (nog) sterker te maken in je rol als trainer, coach of begeleider.  
 
Naast het aanleren van hockeyvaardigheden heb je ook de taak een groep jeugdspelers zo goed mogelijk te begeleiden en dat kan soms best voor wat leuke uitdagingen zorgen! Het hele seizoen kom je verschillend gedrag tegen, één van je spelers is opeens heel rustig en verlegen. Of je hebt een speler die wel erg veel energie heeft en zich moeilijk kan focussen op een oefening of snel en vaak boos wordt. De 2 clinics ‘Omgaan met lastig gedrag’ worden gegeven door Berco van Rheeden, trainer bij Berco Training & Advies. 
 
Deze clinics zorgen niet alleen voor een nog leukere sportbeleving voor de kinderen, maar maken het begeleiden van zo’n groepje spelers voor jezelf ook nog leuker! Tijdens de clinics is er dan ook veel ruimte voor vragen m.b.t. situaties waar jullie tegenaan lopen.
 
Highlights uit de training:
- Hoe herken ik lastig of afwijkend gedrag?
- Hoe ga ik als trainer/begeleider hiermee om?
- Hoe voorkom ik escalaties op en/of rond het (trainings-)veld?
- Hoe kan ik waarden en normen van HC Delfshaven meenemen in mijn coaching?
- Hoe kan ik mijn eigen grenzen bewaken?
- Hoe zorg ik voor mijn teamleden, maar ook voor mijzelf?
- Welke afspraken kan ik maken met pubers?
- Hoe spreek ik pubers aan op gedrag?

Nieuws afbeelding